Балет | Детски център Всезнайко


Класическият балет е танцовото изкуство, което пише и разказва истории, което създава и пресъздава приказност и магичност, както на сцената, така и в нашия реалния живот. Класическата музика, сценичните костюми, нежността и грацията на движенията, приказността на сцената създават едно специално чувство и изграждат усет към красотата.

Заниманията по Класически балет изграждат правилна стойка у децата, грациозност и естетика на движението.

Възпитават ни в духа на добрите обноски и одухотворяват ежедневието ни. Балетът ни създава усещане за чистота, искреност, лекота и съвършенство.

За всяко малко момичеце е вълшебство да се докосне до тази красив свят!

Целите на танцовия ни клас във Всезнайко са: да научим децата да се движат красиво, да придобият грациозна и изправена стойка. Стараем се да създадат елегантен маниер на движение и поведение, да ги научим на дисциплина, на изисквания към себе си, стремеж да развият  здраво и хармонично тяло,  да се наслаждават на танца и да работят за изява  на  техните възможности. В часовете по  балет децата не само ще усвояват магията на танца, но едновременно с това ще се забавляват като се научат да работят индивидуално и в екип.

Преподавател е младата Г-жа Силвия, която е завършила Националното Училище за Танцово Изкуство гр.София, първият випуск - съвременни танцови техники и класически балет. Работи и като преподавател в популярни танцови школи. При нас във „Всезнайко“ ще се радваме да работим за втора година със нея. Тя работи с децата с много любов и желание и е една от най-предпочитаните какички .

Малките ни балерини имат възможност да се изявяват на сцена пред публика на всеки празник на детския ни център.

Тази дейност се предлага за деца от 3 до 11 години, като всяко занимание е по 50 минути.

Всяка група има занимания два пъти седмично:

 

Часовете се разпределени спрямо възрастта.

От 3 до 5  години – вторник от 18.15 до 19.15 ч.

От 5 до 11  години – четвъртък от 18.15 до 19.15 ч.

Адрес: кв. Борово, ул. Хан Паган 5. Тел за записване: 0887865003; 0885742512

Вход за участие: 50 лв. на месец.