Балет | Детски център Всезнайко


   Целите ни на танцовия ни клас са: да научим децата да се движат красиво, да придобият грациозна и изправена стойка. Стараем се да създадат елегантен маниер на движение и поведение, да  ги научим на дисциплина, на изисквания към себе си, стремеж да развият  здраво и хармонично тяло,  да се наслаждават на танца и да работят за изява  на  техните възможности. В часовете по  балет децата не само ще усвояват магията на танца, но едновременно с това ще се забавляват като се научат да работят индивидуално и в екип.

Преподавател е Румяна Михалкова, която е завършила Националното Училище за Танцово Изкуство гр.София, първият випуск - съвременни танцови техники и класически балет. Работи като преподавател от три години към балетно студио „Джулия“. При нас във „Всезнайко“ ще се радваме да работим за втора година. Тя работи с децата с много любов и желание и е една от най-предпочитаните какички .

Малките ни балерини имат възможност да се изявяват на сцена пред публика на всеки празник на детския ни център.

Тази дейност се предлага за деца от 4 до 9 години, като всяко занимание е по 50 минути.

Всяка група има занимания два пъти седмично:

При интерес към тези занимания - свържете се с нас на телефон 0876 17 13 17

Цена : 65 лв на месец

          10 лв за единияно посещение

 

 


Европейски фонд за регионално развитие

Проект и главна цел: Проект BG16RFOP002-2.095 – “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”.

Цел и очаквани резултати: Осигуряване на оборотен капитал за предприятието, засегнато от временните противоепидемични мерки,постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и запазване на дейността.

Бенефициент: “ЛОРИНА 5“ ЕООД
Обща стойност: 1 269.60лв., от които 1 079.16лв. европейско и 190,44лв. национално съфинансиране.

Начало: 22.03.2021г.
Край: 22.06.2021г.

Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност