Английски език за деца от 2 г. до 11 г.Чуждоезиково обучение за деца от 1 г. до 11 г. в езиков детски център "Всезнайко / Little Smarty".
Детски център "Всезнайко / Little Smarty" предлага чуждоезково обучение в следните направления:
[✅] 6 курса по английски език за деца от 1 г. до 11 г, разпределени в 3 възрастови групи,
[✅] целодневна и полудневна езикова ясла и градина "Little Smarty",
[✅] предучилищна езикова занималня "Little Smarty",
[✅] английско училищe през уикенда,
[✅] летни кампове по английски език.
За децата сме създали забавно и стимулиращо образователно пространство, в което те учат с лекота втори и трети език, забавляват се и играят! Трите просторни зали в различен стил са проектирани така, че да създават мотивираща обстановка и за трите възрастови групи. Особено внимание в изучаването на езика се отделя на правилното произношение, граматиката и лексиката. В тази връзка за нас е голямо удоволствие и щастие да имаме вече 8-ма година американка преподавател - Мис Ейми.
Мис Ейми има дългогодишен натрупан опит в работата с деца в България. Часовете й са интересни и забавни за децата. С нейния темперамент и усмивка, тя поднася по много достъпен начин материала за усвояване. Методиката и на преподаване включва най-разнообразни игрови инструменти: забавни игри, заучаване на детски песнички, разиграване на театър, използване на много нагледни материали. Много скоро след започване на часовете децата натрупват голям запас от думи и изрази. При работа й с начинаещите, усилията и са насочени за усвояване на говоримия английски език. При напредналите преподаването включва усвояване на правописа и граматиката.
Мис Вероника и тя е native speaker. Изключително внимателна, мила и търпелива, за нея сякаш е мисия да работи с най-малките дечица babies & toddlers.


 Започвайки обучение при нас, чрез курсове, децата преминават през следните нива:
1) Разговорен английски за бебета и малки деца на възраст от 1 до 3 години
: понеделник и сряда от 10.00 ч.

2) Следващо ниво е английски за деца от 4 до 5 години в който децата пишат, рисуват, създават проекти и играят: сряда от 17.30 ч. - 18.30, събота от 10 ч. до 11 ч.;
3) Дечица от 5 години нагоре посещават курсове с нашата приятелка от Америка и native speaker Miss Amy, в които децата пишат, четат и учат чрез игрови модели разговорен английски: всеки петък от 17.30 ч. до 18.15 ч.  за деца от 3 до 6 г. и от 18.30 д0 19.30 за деца от 6 до 12 г.
4) За деца 1-ви до 4-ти клас, предлагаме курсове по утвърдена образователна система. Ползваме учебник и учебна тетрадка на и усвояваме много лексика: понеделник и сряда от 13.30 ч. до 14.30 ч. /като част от училищната занималня/

Предлагаме и допълнителни часове по английски за учениците с предварителна уговорка за удобен ден и час!


За да разберете коя форма на обучение е най-подходяща за Вашето дете, можете да се свържете с нас на: 0887865003 и 0885742512.