Групови тренировки за жени


Интензивни Групови Тренировки с ластици, тежести, топки и собстено тегло, в микс от 2 фитнес стила: Body Building и Функционална тренировка, силно профилирана за жени, за изграждане на симетрично, стегнато и женствено тяло.
Голямото ни предимство е, че залата се намира в детски център в кв. Борово, ул. Хан Паган 5, което я прави подходяща за всички жени, които искат да влезнат във форма, а майките с бебета и деца ще могат паралелно да се възползват от занимания за децата си по същото време. Така не е нужно да оставяте децата си някъде, за да тренирате.
За тренировката: натоварва пълноценно всяка част от тялото. Упражненията са разделени на 2 групи мускули в двa отделни дни, което я прави съвършенното предизвикателство за трениращите.
Тренировката за горна част на тялото включва упражнения за повдигнат бюст, изправена стойка, рамене и стегнати ръце.
Тренировката за долна част включва управнения за изгаряне на подкожните мазнини, повдигане на седалище и оформяне на бедра и талия, с упражнения, предизвикващи издължаване на мускулните влакна.
Сливането на тези 2 концепции води до неограничени като вариации тренировъчни упражнения. Разнообразието кара трениращите да бъдат непрекъснато предизвиквани, нетърпеливи да тренират и да се забавляват. Забавляваме се, защото всички заедно създадохме една общност, която всеки чувства като своя и се чувства спокоен да е в нея. Тренировката е с продължителност 60 минути и е подходяща за всяка жена и майка, независимо от моментната физическа форма, подготовка и възраст.
Тренировките се провеждат 2 пъти седмично: понеделни и сряда.
Цена: 15 лв еденично посещение, 96 лв с карта - за 8 пъти.