Рисуване | Детски център Всезнайко


  Клубът по изобразително изкуство работи с деца в различни възрастови групи от 4 до 13 год.Те творят под ръководството на преподавателка с многогодишен опит. Завършила Националната  Художествена Академия, в момента тя работи като учител по рисуване в училище с ученици на различна възраст. Запозната с особеностите на детската възраст, тя умее да  мотивира и да накара децата да развият своите способности и таланти.

В часовете при нас децата рисуват с различни материали: акварел, пастел, въглен, туш, темперни бои и използват различни техники на рисуване. 

Рисуването спомага за координацията на движенията на ръката, точност и прецизност при изпълнението на рисунката. Всяка рисунка изразява виждането на детето към заобикалящата го действителност и подчертава неговия метод на работа. Целта на клуба по изобразително изкуство е да помогне на всяко дете да създаде свой собствен стил на рисуване и да вдъхнови стремежа му към красота и съвършенство.Тази година имаме класирана рисунка на наше дете в конкурс за детско творчество.

   Децата, които искат да се подготвят за кандидатстване с рисуване в паралелки след 7 клас, работвт по програма съобразена с приемните изпити.

Занятията се водят 1 път седмично по 2 часа.

 

  .

Месечна такса 56 лева