Групови занимания по карате


    Бойно изкуство, което не залага на силата, а на техниката, бързината, и психическата нагласа. То развива у децата дисциплина, издръжливост, координация, воля, самоконтрол и гъвкавост. Децата пратикуващи карате усвояват умения, придобиват увереност, израстват с хармонично тяло и самочуствие от постигнатите цели и резултати. Заниманията се водят от инструктор Десислава Иванова от СК "ИПОН"  по карате, която учи децата , че карате не е само спорт, а и начин на живот и философия.

    През 2010 г. тя завършва Национална Спортна Академия “В. Левски” с две магистърски степени и бакалавърска специалност “Треньор по Карате До”, като в момента е редовен докторант в направление „Спорт“.Тя има защитени  1-ви , 2-ри и 3-ти Дан по карате от Международната Японска Карате Асоциация (IJKA).

   През 2010 г. в Унгария защитава сертификат за международен съдия от Международната Японска Карате Асоциация (IJKA), а през 2011г. придобива сертификат за национален и международен съдия и рефер по карате, издаден от международната реферска комисия на SKDUN /Shotokan Karate Do of United Nations/ с главен рефер Colin Putt 7-ми Дан.

През 2008г. започва да преподава карате на деца и младежи в различни зали в София и групите постоянно се разрастват, като практикуващите са деца и младежи на възраст от 3 до 18 години.

 Тя учи децата,че главната цел да се тренира карате е не за агресия, а точно обратното - за самозащита. Мотивира децата да работят добре, като им дава възможност да полагат изпити и да получават колани с различни цветове, отговарящи на постигнатите от тях резултати.

Човек трябва да вярва в това което прави, за да постигне добри резултати.

Цена: 56 лева за 1 месец

Еднократно посещение цената е 8 лева