Модерен балет


В момента се набира група. Молим, ако имате интерес да се свържете с нас 089 733 1204.

 

Съвременният танц или "Модерните танцови техники" се откриват и създават от Айседора Дънкан" в миналия век. Тя съвсем случайно създава и танцуването на бос крак. В модерният танц това е основнно правило. Айседора Дънкан въвежда свободата на движението и естествеността на тялото. След това се преоткриват различни танцови техники като Марта Греам, Релийс, Кънимгам, Хосе Лимон и др.Те всички имат за цел да развият свободата на движението на тялото.

 

Съвременните танцови техники имат за цел да развият в децата тяхното въображение, изразяването на чувства и артистичност. Обучението в този стил танц включва развитие на гъвкавостта на тялото, музикална грамотност, ритмичност, кординационните умения на и работата в екип. Тук ще се постараем да разгърнем уменията и талантите на децата в залата и пред публика. Това ще подобри тяхното самочувствие и увереност.

 

В курса по модерен балет ще участват и гост преподаватели, които ще вдъхновяват децата с различни танцови техники.

 

Основен преподавател и вдъхновител е Румяна Михалкова, която е завършила Националното Училище за Танцово Изкуство гр.София, първият випуск - съвременни танцови техники и класически балет. Работи като преподавател от три години към балетно студио „Джулия“. При нас във „Всезнайко“ ще се радваме да работим за втора година. Тя работи с децата с много любов и желание и е една от най-предпочитаните какички.

Тази дейност се предлага за деца от 6 до 11 години, като всяко занимание е по 50 минути.

Необходимо облекло: трико ,клин и туфли бели или розови, прибрани коси.

Вторник  - 18:30 -19:20 часа

Събота  – 11:10 -12:00 часа

Цени:

месечна карта - 56 лв.

карта за 10 посещения в рамките на два месеца - 80 лв.

единично посещение - 10 лв.

За да детето ви посещава курса по модерни танци, моля свържете се с нас - vseznaiko19@gmail.com или 089 733 1204