Музика


       Музиката е в сърцата на децата. Преди още да се научат да говорят, те обичат да я слушат и да й се радват. Тази година ние предлагаме 2 форми на музикални програми: 

1. Музика за малки деца  от 2 до 4 години

Под ръководството на педагог, сертифициран да преподава Kindermusik  децата пеят, слушат музика, танцуват, участват в музикални забавни игри.Те развиват не само музикални, но също така  и ритмични, сензорни и социални умения докато се забавляват в приятелски кръг. Забавлявайки се, те изграждат и умения да се концентрират, да запаметяват думи, да   работят в група с други деца.

2. Вокална група с актьорско майсторство

 Подходяща дейност за деца над 4 години. Художествен ръководител на групата е вокалния педагог и хоров диригент Даниела Желязкова. Завършила музикално училище и Националната музикална акадения тя има богат опит да работи с деца в България и Канада. Има собствено музикално студио където преподва индивидуални уроци по пиано и пеене. Работи с деца  в Монтесори детска градина и във Френското училище. От 8 години е диригент на женски интернационален    ор

  Основната цел на участие на деца  в такава формация е развиване на музикалните им  и певчески заложби, придобиване на умения за сценично поведение, пеене в ансамбъл, както и възможности за солови изяви. Децата добиват познания по актьорско майсторство,солфеж и танцова хореография.  

  Репертоарът включва детски и юношески песни, както и популярни такива на български, английски, френски и други езици.

Позвънете директно на Даниела на тел :0878/144804 за повече информация. 

Предлагаме безплатно прослушване.

 Цени : за малките:

. Месечна такса 36 лева.

За вокалната група месечна такса 40 лева