Коледно тържество


Каним всички родители, роднини или приятели на нашето Коледно тържество, което ще се състои на 20 декември от 18:30 часа в детския център.Тържеството е от 2 части:

Първа част ( за гостите и децата ) : коледен концерт, в който участват нашите деца.

Втора част ( само за децата) : коледно парти със Снежанка и Дядо Коледа.

Вход 8 лева (само за децата). Очакват ги изненади и  подаръци  от Дядо Коледа.

За записване се обадете на телефона на центъра или ни посетете.

 

Вокална Група ,,Смърфчета"


 Мили малки певци, каним ви да се присъедините към репетициите на вокалната група ,,Смърфчета". Готвим се усилено за първата проява на Хелоуин парти-то, което ще се проведе в детския център. Желаещите да пеят и да се изявяват са добре дошли при нас. За записване обадете се на тел: 0876/17 13 17 или 0878/14 48 04.

Английски език за деца с преподавателка американка


Английски език за деца с преподавателка американка

   На 25 септември 2018 година започва нова група за изучаване на английски език за деца над 3 години. Ние сме различни от другите, защото при нас децата имат уникалната възможност да учат езика от преподавателка американка.Тя е доказан педагог с над 10 години преподавателска дейност с начинаещи и напреднали .

Под формата на игри и използвайки много нагледни срдства,тя увлича  децата  да учат песничкки, да  слушат приказки,  да гледат детски видео филмчета,  да участват в разнообразни арт занимания.

Методиката използвана от нея, прави часовете забавни и усвояването на езика лесно и бързо.

  Дайте възможност на ващето дете да учи говорим английски без акцент.!

Обадете се за записване.

  Часове на провеждане: понеделник и сряда от 17:15 ч. за начинаещи. За напреднали- петък от 18:00 ч.

 

                                         

Ученическа занималня


     Новата учебна годинa започна. От 15 септември 2018 година  отново отвори врати ученическата занималня за деца от първи до четвърти клас. При отлична база за занимания и почивка и  учители, които са действащи преподаватели в начален курс, ние осигуряваме всекидневна   подготовка  на уроците и изпълнени домашни работи, работим за затвърдяване и обогатяване знанията на учениците. Нашата занималня е доказала своята ефективност и   добри резултати с помощта, която оказва на децата за по-висока  успеваемост  в училище . Все още можем да предложим място за закъснелите да се запишат.

Отворени сме от 8:00 до 18:00 часа.