Арт занимания| Детски център Всезнайко


 

   В арт заниманията основно ще бъдем насочени към фината моторика на децата и тяхната креативност. В крафт часовете ще работим с различни материали като картон, хартия, прежда, моделини, мъниста, платове, естествени материали и други. Ще се запознаем с различни техники на работа: колаж, апликация, рисуване върху стъкло, моделиране, които им позволяват да изработят неща, изразявайки тяхната индивидуалност и фантазия. Програмата включва работа и по тематични проекти, изработка на бижута, несесери и други.

   В часовете по рисуване и история на изкуството ще изучаваме основни техники и похвати за рисуване и ще се докоснем до творчеството с различни видове материали като акварел, молив, въглен, туш, пастел и др. В процеса на осъвършенстване в рисуването ще изучаваме различните епохи и движения в историята на изкуството, за да обогатим познанията си и да черпим идеи от творците преди нас.“

    Ние бихме искали да дадем на децата пространство, в което да творят и да изразяват себе си чрез техните творби.

    Курсът е подходящ за деца в различни възрастови групи от 5 до 10 години. 

    За да се включите в работилницата е необходимо да се свържете се с нас на телефон - 0876 17 13 17

Цена : 65 лв за месец

 

 


Европейски фонд за регионално развитие

Проект и главна цел: Проект BG16RFOP002-2.095 – “Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки”.

Цел и очаквани резултати: Осигуряване на оборотен капитал за предприятието, засегнато от временните противоепидемични мерки,постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и запазване на дейността.

Бенефициент: “ЛОРИНА 5“ ЕООД
Обща стойност: 1 269.60лв., от които 1 079.16лв. европейско и 190,44лв. национално съфинансиране.

Начало: 22.03.2021г.
Край: 22.06.2021г.

Оперативна програма Иновации и конкурентоспособност