Наем на зали


Скъпи гости и приятели на детски център “Всезнайко”,

бихме искали да ви дадем възможността да наемете нашето пространство за вашите желания. Ако имате нужда от голяма зала за празненство и уютно място за вашите гости, ние можем да ви предложим добрия вариант за вас. 

Нашият детски център разполага с голяма зала за игри (120 квм.), към която има детска тоалетна; широко фоайе в дъното, на което има бар с топли напитки и лакомства, уютен кът с диван и маси, отделна зала(20 кв.м.), тоалетна за възрастни.

Общи условия за провеждане на рожден ден в детски център “Всезнайко”

Скъпи гости на “Всезнайко”, за нас е важно да празнувате рождения ден на вашето дете по най-добрия възможен начин. За това бихме искали да ви представим нашите вътрешни правила, за да може всички да се чувстват максимално комфортно. 

*Детски център “Всезнайко” е място за детски смях и игри. Ако искате да резервирате нашето място, ни се обадете предварително на тел. 0876 17 13 17 за да проверите дали датата, която сте избрали, е свободна и ако имате нужда от предварителен оглед да уговорим ден и час. След заплащане на капарото, което е в размер на 100 лева, Вашето парти се счита за запазено. Можете да платите капарото по банков път или на място.

*Капаро се връща при условие, че бъдем писмено уведомени в рамките на 7 работни дни преди дата на събитието. При по-малко от 7 работни дни, можете да замените 50% от сумата за други услуги предлагани в центъра в рамките на месец от първоначално обявената дата. При болест на детето, заедно избираме дата, която да бъде подходяща и за двете страни.

*Цени за наем на залите:  2 часа - 165 лв.; 3 часа - 195 лв.

*Нашите гости имат право да дойдат 15 минути преди фиксирания час за тяхното парти. Ако просрочите часа на напускане се заплаща сума в размер на 50 лв. за следващите 30 минути, ако има възможност. Моля, имайте предвид, че има вероятност да не може да продължите партито си, поради наличие на следващ рожден ден. За допълнителен час при възможност - 75 лв.

*Нашият център разполага с една голяма зала за игра с детска тоалетна/120 кв.м./; голямо фоайе с бар и маси , малка зала/20 кв.м./, мек кът с маси /40кв.м./, тоалетна за възрастни. Има капацитет от максимум 30 деца и 30 възрастни.

*В залата за игра не е позволено внасянето на храни и напитки. 

*В другите помещения можете да разположите почерпката и да я консумирате.

*При наемане на помещението вие допълнително получавате:  онлайн покана, украса /15 балона, банер Happy Birthday, шапки за рожден ден/.

*При ползване на помещението, очакваме клиентът да го остави в състоянието, в което го е намерил (със събран боклук, подредени играчки, без храна и предмети по масите и други пространства). 

*Когато идвате при нас, можете да вземете пантофки за Вашето дете. Но дори и да пропуснете - не се притеснявайте, нашия център е с подово отопление и килими, които предоставят комфорт, дори и за игра по чорапи.

*За родителите сме предвидили калцуни, но ако се чувствате добре можете да оставите и обувките си в антрето.  

*Повреден или счупен предмет/играчка се заплаща.

*При нас е забранено пушенето, но можете да излезете отпред пред центъра.

*Имате право да внесете храна или напитки, които не застрашават здравето на вашите гости. Подписва се декларация за внесените храни и напитки и не дължите допълнителна сума за това. 

Престоят и действията на децата са отговорност на родителите.

Моля, имайте предвид, че престоят на деца, които с поведението си застрашават други деца или разрушават материалната база, се прекратява.

Ние не предоставяме посуда/чаши, чинии, плата и др./

Отговорност на ползвателите на залите са чистотата на помещенията и обслужването по време на рождения ден. 

Бъдете отговорни към личните си вещи. Центъра не носи отговорност за изгубени или повредени такива.

Ще се радваме да създадем позитивни и незабравими преживявания на вас и вашите/наши гости.

Данни за родителя

Данни за детето

Регистрационна форма

31960