Учебна занималня | Детски център Всезнайко


Учебна занималня е за ученици от 1 до 5 ти клас. Под ръководството на квалифицирани педагози , децата получават ежедневна  индивидуална помощ  за подготовка на уроците и домашните работи за училище. Чрез използване на допълнителни  материали, те им помагат  да научат и затвърдят  с лекота  учебното съдържание.  За тези деца, които изучават английски език, ежедневно има учител, владеещ езика, който им помага с усвояването на материала. 

Чрез текуща и периодична проверка се оценява степента на готовност на учениците за следващия ден. С децата от четвърти клас се работи за успешното им външно оценяване . 

Подготовката се води от учители, преподаващи на ученици от първи до четвърти клас. Работи се с малки групи, което дава възможност за индивидуална работа с всяко дете.

В свободното време децата разполагат с голяма зала оборудвана за различни развлекателни игри, където могат да слушат музика, да играят и да си почиват. 

Занималнята се намира в просторно, светло и стимулиращо развитието помещение, в непосредствена близост до 34-то ОУ, 36-то СУ, 142-ро ОУ, 25-то ОУ. Ние взимаме децата от училищата.

Работното ни време е разширено от 8:00 до 18:00ч.

Хранене на учениците: Децата могат да носят храна със себе си или да поръчваме. Цената на храната не влиза в таксата.

––––––––––––––––––––––

За Всезнайковците ние се грижим чрез: 
Възпитание на здравословни навици и самостоятелност.
Среда с билингвален компонент в която децата усвояват английски език с
лекота.  
Ежедневна работа с учебни помагала.
Занимания по роботика и програмиране (за по-големите деца в училищен
етап).
Нови театрални и музикални занимания.
Арт дейности с естествени материали.
Йога и гимнастикически упражнения.
Комуникация между деца, родители и учители.
Образователни материали одобрени от МОН.

Родителите са наши ценни партньори, споделяйки ни какво е важно и ценно за тях. А за нас е приоритет да бъдат спокойни за безопасността и развитието на своите деца и общуването им с учителите да бъде открито. С тях се осъществява ежедневна комуникация посредством личен контакт или съобщения, описващи активността, поведението и живота на детето през деня.

Нашата основна цел е да вдъхновим и подхраним мечтите на децата, да им помогнем да израстнат щастливи и спокойни в дружелюбна среда. 

Защо да изберете нас?: 

- 11 години сме с Вас и Вашите деца;

- Просторно, светло, стимулиращо развитието образователно пространство;

 - При нас работят опитни педагози с дългогодишна практика;

- Възможност за включване в курсове по английски език, йога, арт дейности, програмиране, роботика, актьорско майсторство. 
- Растат в хармонична среда от приятели и изграждат здравословни навици и култура на живот. 
––––––––––––––––– –

Децата имат възможност да посещават избрана от тях допълнителна дейност от тези, които предлага центъра (английски, роботика, програмиране, балет, музика, арт математика, актьорско майсторство, гимнастика, йога, арт дейности.) като ползват 20 % намаление от редовните такси.

Тел. за контакт: 0887865003 или 0885742512.