Йога за деца


Албена Милушева е от преподавателите, които споделят сърцето си с децата. От дълги години има опит с курсове по йога с деца на възраст от 2 до 12 на различни места в София. Децата я очакват с нетърпение и често правят асани още преди да е дошла. Тя е семейна с прекрасно момче. Завършила е История в Софийския университет и от дълги години се занимава с йога. През 2012 завършва курс за Йога за деца към Българската федерация по йога и от тогава работи с деца. Участвала е в различни образователни инициативи към фондация Америка за България през 2018 и 2019. Миналата година е била активна част от „Музейко“.

Заниманията на Албена са насочени към цялостно разгръщане на детето като личност и като част от група. Практиките са под формата на игра и увлекателни истории. Децата имат възможност да изразят вътрешния си свят в защитена среда, да уважат себе си и околните. Освен работата върху физическото тяло, Албена работи и върху емоциите, подхранва творческото мислене и разгръща въображението на децата чрез креативни истории.

Ползи:

двигателна култура - опознават собственото си тяло, подобряват: гъвкавост, баланс, кординация, сила

пространствено ориентиране

хармонизират тяло, ум и емоции

подобряват концентрация

подхранват творческата си мисъл

развиват самодисциплина и контрол

Заниманията по йога ще се превеждат всеки вторник от 10:00 ч. и четвъртък от 16:30 ч. Те са с продължителност около 45 мин и са подходящи за деца между 4 и 12 години.

1 посещение по йога- 10 лв

Карти за посещения:

Silver card - 5 посещения - 45 лв.

Gold card - 8 посещения - 65 лв.

Platinum card - 12 посещения - 90 лв.

Всяка карта може да се използва за 1 календарен месец - от 1 до 31 число. 

Важи за посещения на занимание: английски език, балет, арт ателие, музика и йога.


За да се включите, моля свържете се с нас -  0897331204, 0896869383.