Информация за Детски център "Всезнайко" | Нашата мисия!


Детски образователен оцентър "Всезнайко"/ "Little Smarty" се намира в нова сграда

в кв. Борово, на ул. "Хан Паган", бл. 5, партер

- близо до пресечката на бул. "Гоце Делчев" и ул. "Дойран", на гърба на 36-то училище.

Ние сме близо до Красно село, Манастирски ливади, Белите брези, Бъкстон, Павлово, Мотописта, Стрелбище,

Гоце Делчев.

Центърът разполага с  модерни зали за обучение и забавление. Залите са подходящо оборудвани и оформени функционално за различни дейности. Екип от професионалисти с богат опит работи с децата и се грижи за тяхното благоденствие и развитие.

Центърът е отворен всеки ден от 8:00 до 20:00 ч.

Нашата мисия

Децата са най-ценното богатство за своите родители и за дадено общество. Всеки родител желае най-доброто за своето дете и се гордее с неговите постижения. Щастието на детето е щастие за родителите.

Целта на нашия Образователен център е всяко дете да получи възможност за развитие на неговите способности и таланти с цел бъдещето му израстване, като щастлива, знаеща и творческа личност.

В подходяща обстановка чрез различни занимания ние създаваме условия в които детето да твори и да се развива. Всяко дете е индивидуална личност с различни наклонности и желания. Ние ще му помогнем да повярва в собствените си сили и да разкрие таланти, за които може дори да не подозира.

В нашия център, чрез игри и музика, още от малки децата ще разкрият тайни от заобикалящия ги свят. Да могат да пеят и танцуват, да се изявяват на сцената като актьори, да изразяват своите чувства чрез пресъздаване на образи и картини, да създават с ръцете си красиви творби в областта на приложните изкуства, да изпитат радостта от възможността да научат да говорят на английски език, да укрепят тялото и духа си чрез спорт и игри - всичко това предлагаме в детски център "Всезнайко".

Под ръководството на специалисти с висок професионализъм, ние провеждаме заниманията в достъпна и увлекателна за децата форма. Целта ни е да поддържаме у тях траен интерес и стремеж към опознаване на околния свят. Ние ценим постиженията на всяко дете и му даваме възможност за изяви.

С използването на методи за обучение и забавление, доказали своят ефективност, в центъра работим за осъществяване на нашата мисия:

Откриване и развитие на индивидуалните способности у децата и изграждането им като здрави, щастливи и талантливи "Всезнайковци".