Полудневна занималня


   Полудневна занималня

 Нашата основна цел е да вдъхновим и подхраним мечтите на децата, да им помогнем да израстнат щастливи и спокойни в дружелюбна среда. В заниманията ще включим различни изкуства, разговорен английски език, арт терапия, игри за развитие на въображението, психодрама за деца, логопедични сесии, танци и музика. Основата, на която стъпваме за заниманията е играта и въображението на детето.

Музикалните ни занимания започват от октомври и са всеки четвъртък от 10:30 часа. Имаме удоволствието да работим с Даниела Желязкова. Тя е предпочитан преподавател с дългогодишен опит. В заниманията работи по методът на бележития немски композитор Карл Орф -“Шулверк”.

Нашите учители са педагози с дългогодишен опит в места с алтернативни методи на преподаване. Те са хора, които са избрали преподаването като мисия и начин на живот. Вярваме, че всеки учител предава своето вдъхновение на детето, а детето дава на учителя различна гледна точка. Преподаването за нас е двупосочен процес.

 

Форми на посещение и работно време:

Полудневна – 8.30 – 12.30 ч. – без включен обяд

 

Дневен режим:


8:30 – 9.50 – Посрещане и занимания по интереси

10:00 – 10.30 –  Сутрешно кръгче – момент за споделяне, изграждане на рутина, планиране на деня, разговорен английски език. Двигателни активности – танци, йога, активни организирани игри.

10:30 – 11.00 – Плодова закуска 

11:00 – 11.40 – Тематично занимание – Brain Games, Emoji Games, Ритмика, Музика, логопедични и арт занимания, занимания по учебни помагала „Играя, за да зная“

понеделник - български език

вторник - математика

сряда - конструиране

четвъртък - музика с Дани

петък - арт занимания

11:45 – 12.15 – Игри

12:15 – 12: 30 – Взимане на децата

 

Цени:

Полудневна месечна такса от първо число – 320 лв.

Полудневно (при наличие на свободни места) – 20 лв. на ден

За да доведете своето дете е необходимо да се свържете с нас на 089 733 1204 или vseznaiko19@gmail.com